Felhatalmazott Mercedes-Benz Unimog szerviz

A T&A Kft. a Mercedes-Benz legújabb Unimog szervize Magyarországon! Tovább »

Felhatalmazott Mercedes-Benz Unimog szerviz

Unimog - a jövő itt kezdődik! Tovább »

 

Referenciák

A Magyar Közút Nonprofit Zrt által Mercedes-Benz Unimog típusú eszközhordozók karbantartása és alkatrész ellátása/2013 című közbeszerzési eljárásban társaságunk, mint felhatalmazott Mercedes-Benz szervíz vett részt. A tenderen 19 megyéből 10 megyében adtunk be ajánlatot és mind a 10 megyében nyertesként hirdette ki az ajánlatkérő a T&A Kft-t.

logomagyar-kozut-nonprofit-zrt

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt.  2011. decemberében indított “Építőipari kisgépek karbantartása, javítása”  elnevezésű pályázatát cégünk is megpályázta, majd 2012. januárjában megnyerte. Az eddigi, és a jövőbeni sikeres együttműködésünk gyümölcse képpen bízunk abban, hogy ezzel a projekttel egy kicsit mi is hozzájárulhatunk az autópályák  minőségi, biztonságos munkájához!

allami-autopalya-kezelo-logo

 

2012. januárjában kötöttük az idei évre a “Tehergépjármű és munkagép javítási keretszerződésünket” a Csömör Polgármesteri Hivatal Köszséggondnoksággal.

Megtisztelő számunkra, hogy folyamatos, gyümölcsöző kapcsolatot tarthatunk fenn Csömör Polgármesteri Hivatalával.

csomor-cimer

 

2011. augusztusában ismételten pályáztunk a Fővárosi  Csatornázási Művek Zrt. kiírt pályázatára, mely novemberre hozta meg eredményét.

Örömünkre szolgál, hogy a  Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. munkagépeinek felmerült igény szerinti folyamatos, garanciális és garanciális időszakon túli javítását, karbantartását, felújítását végezhetjük!

Mindezeken túl az említett munkagépek szükséges hatósági vizsgálatainak és baleseti kárügyintézéseinek bonyolítását, műszaki vizsgára felkészítését, műszaki vizsgáztatását, teljes körű karambolos javítását és biztosítási ügyintézését, valamint a mozgásképtelen járművek mentését és javításig történő megőrzését is cégünk végzi.

fcsm

 

Cégünk sikeres pályázás során 2011. novemberében  nyerte el az Állami Autópálya Kezelő Zrt.  pályázatát, melynek értelmében az Állami Autópálya Kezelő Zrt. tulajdonában lévő önfelszívós seprőgép felújítását, és a járóképes alvázra történő visszahelyezését végezzük.allami-autopalya-kezelo-logo

 

2010. decemberében pályáztunk a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. kiírt pályázatára, mely áprilisra hozta meg gyümölcsét.

Örömünkre szolgál, hogy a  Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. munkagépeinek felmerült igény szerinti folyamatos, garanciális és garanciális időszakon túli javítását, karbantartását, felújítását végezhetjük!

Mindezeken túl az említett munkagépek szükséges hatósági vizsgálatainak és baleseti kárügyintézéseinek bonyolítását, műszaki vizsgára felkészítését, műszaki vizsgáztatását, teljes körű karambolos javítását és biztosítási ügyintézését, valamint a mozgásképtelen járművek mentését és javításig történő megőrzését is cégünk végzi.fcsm

 

magyar-kozut-logothyssengkrupp
relidbau

 

kistarcsa-cimer

Kistarcsa Város Polgármesteri hivatala

 

 

ecser_cimer

Ecser Város Polgármesteri Hivatala

 

vecses-cimerVecsés Város Polgármesteri Hivatala