Felhatalmazott Mercedes-Benz Unimog szerviz

A T&A Kft. a Mercedes-Benz legújabb Unimog szervize Magyarországon! Tovább »

Felhatalmazott Mercedes-Benz Unimog szerviz

Unimog - a jövő itt kezdődik! Tovább »

 

Társasági politika

A belföldi piacok megtartása, bővítése, a kapcsolatok fejlesztése érdekében társaságunk, a T&A Kereskedelmi Szolgáltató Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy gépjavítási szolgáltatásának színvonalát folyamatosan fejlessze.

Társaságunk kitűzött céljait egyebek mellett az ISO 9001 és az ISO 14001 szabvány szerint kidolgozott, akkreditált tanúsító szervezet által tanúsított integrált (minőségirányítási és környezetirányítási) rendszer működtetésével és folyamatos fejlesztésével kívánja elérni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a munkagépek javításával kapcsolatos tevékenység piacán jelentkező elvárásoknak csak a vevői- és társadalmi igények egyre magasabb szintű egyidejű kielégítésével tudunk megfelelni. Ennek biztosítására tevékenységünk színvonalát folyamatosan fejlesztjük, és ezt megköveteljük szállítóinktól is, beleértve a külső erőforrást szolgáltató partnereket is.

Cégünk a gépjavítás területén eddig megszerzett pozíciójának megtartására és megerősítésére törekszik. Ennek érdekében elkötelezi magát a vevői és társadalmi igényeknek mindenben megfelelő, megbízható, környezetbarát minőség mellett.

Mindezek megtartásához és fejlesztéséhez alkalmazza az integrált irányítási rendszert.

A javítási folyamatok fejlesztésével és a megvalósításhoz nyújtott magas színvonalú szolgáltatással, a támasztott követelmények szigorú számonkérésével kívánja elérni, hogy a neve a szakmában egyre elismertebb, társadalmilag megbecsültebb legyen.

Az általunk nyújtott szolgáltatásoknak ki kell elégíteniük a vevők által megkívánt követelményeket, tekintet nélkül arra, hogy a vevő belföldi vagy külföldi.  A teljesítések során kiemelt figyelmet fordítunk a jogszabályi követelmények betartására, a környezet védelmére, a környezetszennyezés megakadályozására, különös tekintettel a felszín alatti és felszíni vizek védelmére. Ennek érdekében gondosan számba vesszük a tevékenységünkkel érintett környezeti tényezőket és a lehetséges hatásokat.

Minden munkatársunk feladatának és felelősségének érzi, hogy mindennapi tevékenysége során folyamatosan működtesse és fejlessze az integrált irányítási rendszert.

A társaság vezetői gondoskodnak arról, hogy a társasági politikát a teljesítésbe bevont munkatársak megismerjék, elfogadják, és munkájuk során alkalmazzák.

Társaságunk a követelmények lehető legteljesebb kielégítése érdekében fokozott figyelmet fordít a beszerzés megbízhatóságára, a beszerzési követelmények betartatására. Ennek érdekében minősítjük szállítóinkat, beleértve a külső erőforrást szolgáltató partnereket is.

Csömör, 2012. január

                                                           Halkó Sándorné                                                                                                                                                                     ügyvezető